autoszonyeg webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl
Garancia, csomagátvéte

Fontos Garanciális információk! Ha nem vagy biztos benne hogy mire van szükséged, kérlek hogy még a  rendelést megelőzően küldj nekem egy mailt!
Szívesen segítek neked a választásban. Csakk kattint ide, töltsd ki az űrlapot!

A nem a mi hibánkból, tévesen megrendelt termék visszaszállítását nem vállajuk, mert a termék törékeny, és szállítás közben könnyen sérülhet, speciális csomagolást igényel.

A tévesen megrendelt termékek árát csak abban az esetben térítjük meg, ha sérülésmentesen és hiánytalanul kerülnek vissza hozzánk.

Kérlek ha vissza küldöd hozzánk, gondoskódj róla hogy a szállító cég, akivel küldöd az általunk megadott időben hozza ki, a bolt átvételi pont, nem vagyunk mindig nyitva.

Amennyiben sérülés mentesen és hiánytalanul kerül vissza hozzánk, akkor az általad megadott bankszámlaszámra utaljuk el neked a termék árát.
Utánvéttel nem veszünk át visszaküldött csomagokat!HEKO légterelők GARANCIA

Amennyiben láthatóan sérült a termék csomagolása Ne vedd át a csomagot!
Kérd garanciális jegyzőkönyv felvételét!
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a terméket nem cseréljük !

Házhoz szállítás díjfizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és az elállási jógról szóló tájékoztatót a csomag tartalmazza.Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!  Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére.
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.
Garancia
Áruházban kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Amennyiben az átvett árucikk hibás, kicseréljük, amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat, és fuvardíjat visszafizetjük. Az árucikk garanciális cseréjéhez a termékhez kapott számla, valamint a beszerelő műhely által adott számla és szakvélemény szükséges. A megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréljük ki, ha azok bizonyítottan hibásak. Beszerelés előtt kérjük győzödjön meg arról, hogy a rendelt termék  megegyezik -e a cserélendő alkatréssszel. Láthatóan beszerelt, szennyeződött alkatrészt nem áll módunkban cserélni.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap jótállást vállal. A jótállási és szavatossági idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.
Autóalkatrész esetében a jótállási és szavatossági igény csak akkor érvényesíthető, amennyiben azt átlagos használati körülmények között üzemeltetik, valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat, továbbá a gyártó előírásait betartják. Jótállási és szavatossági igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő beszerelés igazolása.
A jótállási igény elbírálását minden esetben az adott márka magyarországi képviseletének szakemberei végzik.
A jótállási és szavatossági igény nem érvényesíthető:
  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt termékek meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról

Itt kereshetszWebáruház

0.0644 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc